Felhasználó
|
Legutóbb szerkesztve ZsoMBii által. "Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Felhasználó
|
asd xD...
|
Felhasználó
|
(10 kari)
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Felhasználó
|
Rostiéjóóxd
|
Felhasználó
|
Lassan odajutunk a világban, hogy ez lesz az esküvői tánc http://www.youtube.com/watch?v=1H40wUz-Fd8
|
Felhasználó
|
xDDDD ezjó
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Felhasználó
|
xDD mindegyik jó xd
|
Felhasználó
|
XD (Ez van itt is XD)
|
Felhasználó
|
Ez de lemerített estére. xdd